Presentadora i conductora de CASTELLÓ CREA

Gema Font serà l'encarregada de dirigir i presentar el cicle de conferències de CASTELLÓ CREA, presidint l'acte oficial d'inauguració que comptarà amb l'intervenció de la regidora d'Impuls de l'Activitat Econòmica, Patricia Puerta, i el Director General de GVA Labora i Secretari Autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu.

QUAN?

Divendres 23 de novembre
De 8:30 a 14:30h
Centre de Turisme del Grao de Castelló
Saló d'actes

Coneix a: Gema Font

Gema Font és la C.E.O. de l’empresa de Formació i projectes Gmajúscula.

És llicenciada en Ciències de la Comunicació/Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), titulada en Programació Neurolingüística per l’Institut PNL Castelló i l’Associació Espanyola de Neurolingüística AEPNL (certificació de reconeixement internacional). També és màster en Hipnosi Ericksoniana(IPNLCS)

Compta amb més de deu anys d’experiència com a professional radiofònica en Radio Vila-real i ABC-PUNT RADIO.

Ha publicat articles en diversos mitjans escrits. Ha divulgat comunicacions en revistes especialitzats en matèria de Fraseologia i Comunicació Social (UJI) tots ells reflectint la seua recerca en matèria de Discurs Radiofònic. Ha col·laborat com a presentadora en diferents gal·les, desfilades i esdeveniments socials de la província destacant la seua col·laboració amb el VillarrealCF des de 2007 fins a l’actualitat com a presentadora de les seues gales televisives.

Formadora en Comunicació i Creativitat d’empresaris i emprenedors. Col·labora des del 2014 amb l’Ajuntament de Vila-real com a professora del programa Vila-beca emprèn, així com amb la Universitat Jaume I amb conferències com “La importància de la Comunicació” pel MBA UJI organitzades pel CEEI Castelló.