Fortalesa mental i lideratge personal

El món ha canviat i continúa canviant constantment. Si no volem quedar-nos obsolets, nosaltres també hem de canviar. La constant formació i innovació, el desenvolupament i l'evolució personal són factors clau per a adaptar-nos i superar els reptes que la vida ens exigeix en aquesta nova era de canvi constant.

La conferència tractarà sobre les claus de la fortalesa mental per a ser menys vulnerables a l'entorn. Les causes de molts conflictes emocionals en l'actualitat, les claus per a comprendre'ls, superar-los i al mateix temps ser més productius. Serà una conferència inspiracional assentada en experiències personals que aportarà valor en tots els àmbits de la vida, tant personal com a professional i relacionada amb en el best seller "Donde tus sueños te lleven".

QUAN?

Divendres 23 de novembre
De 13:00 a 14:30h
Centre de Turisme del Grao de Castelló
Saló d'actes

Coneix a: Javier IriondoJavier compta amb una dilatada experiència professional en diferents àrees de negoci, i amb un passat com a esportista professional en USA, des de 1987 a 1990. Després d'aquella etapa, va començar la seua carrera professional especialitzant-se en màrqueting, comercialització i desenvolupament personal.

Javier és autor del Best seller “Donde tus sueños te lleven”, llibre de gran èxit internacional que es troba en la seua 27ª edició, i també ha escrit "Un lugar llamado destino" en la seua 9ª edició i "Los 10 pasos hacia tu cima personal".

Javier ha impartit conferències sobre motivació, lideratge, desenvolupament i transformació personal per diferents països, com ara, Itàlia, França, Brasil, USA, Argentina, Puerto Rico, Colòmbia, Mèxic, Portugal i Espanya, en tot tipus d'organitzacions i empreses.

La seua trajectòria, les seues experiències personals i coneixement ofereixen un valor afegit en les seues intervencions.